dissabte, 28 de juny del 2008

A Catalunya, més denúncies per tortures


Catalunya és la comunitat on es denuncien més tortures policials. Ho recull la coordinadora que aglutina una trentena d'entitats de tot l'Estat, com l'Observatori dels Drets Humans de la Universitat de Barcelona, Justícia i Pau i SOS Racisme.

Per això, suposo que s'entén, la taca de sang del terra té la forma que té...


ciau!

dijous, 19 de juny del 2008

Comença la Universitat Lliure d'Estiu

> Neix aquest espai amb la pretensió de "crear uns espais on el coneixement escapi de paràmetres com el pensament únic, l'adoctrinament, l'homogeneïtzació i el mercantilisme que dominen aquest món globalitzat en el que vivim" com afirma l'organització.

La Universitat Lliure d'Estiu és un projecte educatiu que neix amb la pretensió de crear espais on el coneixement escapi d'aquests paràmetres. Tallers pràctics i xerrades conformen la primera edició d'aquest espai que té com a valors educatius l'horitzontalitat i l'autogestió. Els espais on es faran aquests nodes (paraula utilitzada com a sinònim d'activitat) estan repartits entre els barris de Sants i Poble Nou de Barcelona, comprenent des de centres socials okupats, ateneus i locals d'AAVV.

dimarts, 17 de juny del 2008

en el bagul...

Encara ara, un dels meus primers dibuixos segueix estan present, i agradant...
akest va ser el primer dibuix en negar-se a vendre's... me'l quedo jo. El tinc penjat en el menjador, i com a molt podreu trobar-ne les còpies numerades ke vendré en les fires....

la imatge, per si no la coneixeu, va ser el cartell de la meva exposició, al Terra d'Escudella, en el barri (Sants)... vaig decidir no vendre-la sota pressions, però ara n'estic content... la tinc i me la kedo.

Apa, ke aprofiti....

dijous, 12 de juny del 2008

reeditant velles-belles glòries...

Akí la reedició en gran format d'un dibuix que va funcionar moltíssim (sobretot al món casteller). Va ser el primer contacte (com a dibuixant) amb els Castellers de Sants... per l'aniversari dels 14 anys, i per a un regal als Castellers de Vilafranca i als Capgrossos de Mataró.

El tamany és aproximadament d' 0,75 m x 1,5 m
Amb acrílics, sobre fusta.
Això si, la qualitat de la imatge és pèssima.. l'original té uns tons més atractius.

Si algú està interessat.... doncs ja sap. I si voleu fer una visita a la paradete akest finde, a la Pobla de Segur (uff que lluny) dissabte i diumenge a partir de les 10 h del matí ja estarem muntats i oberts (sense males interpretacions, sisplau)

apa, salut!

dimarts, 10 de juny del 2008

Franki.... arribant a tot arreu

Aquest cap de setmana, a Madrid... a treballar... ("ciudadano positivo"-ja vorem).
Doncs per tot Madri't' akesta imatge:



salut!

divendres, 6 de juny del 2008

air berlin....



Air Berlin es reafirma en els comentaris despectius contra el català
El director de la companyia publica un polèmic editorial a la revista d'Air Berlín

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2884638



Us proposo que fem google bombing contra els nazis d'air berlín. Podem aconseguir que la imatge que us adjunto surti de les primeres a Google si la publiquem, amb el nom que ja té (airberlin.gif) a un nombre de blocs i pàgines web prou elevat.

Descarregueu i publiqueu la imatge adjunta als vostres blocs perquè quan algú busqui 'air berlín' al google li surti aquesta imatge de primera! Si ho fem a prous blocs ho aconseguirem! Passeu-ho!

dimarts, 3 de juny del 2008

a Carta de Quinhamel


Us presento en Fernando Djú. Protagonista junt amb Gina Có, d'un film del meu amic Peter Antón.
Aquí teniu la imatge que servirà per al cartell, la portada i el DVD...
ja no em tiraré enrere a l'hora de fer retrats amb acrílics sobre fusta...
Quan sigui la presentació del documental ja faré un mailing.